Tuesday, July 17, 2012

Raub !!

Assalamualaikum..

pertama sekali , korang jangan menggedik ye nak buat mukat terkejut :wah! dzul update! ajaib!" ..
dan macam biasa , sila baca dari bab 1 dulu..soalan yg berulang , tak akan dilayan kecuali jika anda perempuan bawah 25tahun..haha..

******************************

aku tau apa yang korang tak sabar sangat nak aku update?
pasal Atkins masa puasa kan???
yes aku tepat sekali!!!

kalau nak aku update pasal puasa , boleh..tp 1 syarat..korang kena bagi aku update pasal tourism malaysia dan kementerian pelancongan dulu sebab dah belanja www.taknakgemuk.com 1 trip yang sangat la besttt!!! nanti lepas aku dah update pasal ni , lusa pagi , lepas pukul 6am , bunyi je kokokan ayam jantan yang pertama ,aku update pasal puasa terus . (kat sini mana ada ayam .yesss)

pada 13 julai yang lepas , acara yg penuh gilang gemilang ,berkelipan dan lagi terang daripada lampu motorsikal telah diadakan di Raub , Pahang . iaitu Majlis Pecah Tanah Perhentian Bas baru di Raub
KERtama sekali, mari aku cakap..aku ada pakcik di raub.dulu aku pernah pergi raub . dah lama la..last masa sekolah menengah kot.sekarang aku dah belajar kat Unisel (saja nak mention) huhu.


Aku mesti katakan yg Raub sangatlah maju sekarang . ini semua atas usaha DatoDr Ng Yen Yen ingin menjadikan kawasan raub sebagai kawasan eko-pelancongan .
i told u my pren , kalau nak bercuti melawat kawasan yg ala2 sekolah lama (old school) silalah datang ke raub . pelbagai aktivit dan kemudahan yg disediakan . 
tempat penginapan? selesa gila weh . haritu kami tidur di Hotel Jelai . semuanya ditaja . terima kasih Tourism Malaysia dan kementerian pelancongan ..:)


perhentian bas Raub akan mendapat nafas baru.maksud aku nafas baru tak bermakna yg perhentian bas tu boleh bernafas macam kita . jangan tadika sangat ok .perhentian bas baru di Raub akan dilengkapi dgn kemudahan2 asas yang serba baru macam baju raya korang tahun ni . 
Ok , ni ada beberapa gambar ..


Jangan lupa melancong di Raub!!!!!














itu ada sedikit gambar dari Raub ... nanti aku akan upload video pulak.. thanks tourism malaysia and kementerian pelancongan kerana menyuppport www.taknakgemuk.com !! :D




aku janji , lusa aku akan update pasal puasa ok?? :)




********************************************************************


jangan lupa yang untuk join otot kalau korang nak lebih mudah dalam diet , tak perlu baca panjang , dzul yang terangkan face to face..heheh . KLIK sini

Tambahan lagi , Give photography ada buat promosi untuk video kahwin . KLIK SINI

5 comments:

  1. Salam dzul, nama saya wafi, saya ada cuba sms dzul di no.0192596941 untuk OTOT tapi hampalah....tiada jawapan pun. Selain dari itu pada 17/7/2012 jam 13:26:13pm saya telah transfer rm 15 kedalam acc. cimb dzul utk pembelian ebook tak nak gemuk. Ref. no: 96349616. Ebook tersebut boleh diemailkan di kemaya4u@gmail.com. Sekian,terima kasih

    ReplyDelete
  2. Akak nk cuba turunkan berat badan yg asalnya 50kg...tinggi akak 149...ttpi berat dah obes 77kg..dah mcm2 usaha tpi tk turun.

    ReplyDelete
  3. hehe...saye orang raub la :))

    ReplyDelete
  4. Siapa yg nak turunkan berat badan n cantik.

    Jumpe saya.x payah diet or exersice
    .sungguh luar biasakkk



    ReplyDelete
    Replies
    1. Or email sy babyblooms09@gmail.com

      Delete

NAK SEWA RUANGAN IKLAN??

Rm20 Sebulan...Sekian...