Sunday, May 20, 2012

Pengumuman.. Berehat!

Assalamualaikum..

ok , macam biasa , baca dulu daripada bab 1 dan khatamkan semua isi kandungan blog sebelum korang keluarkan apa2 soalan.ini untuk mengelakkan sebarang soalan pelik seperti kenapa motor tak ada tayar spare..


************************************************************



Saya akan berehat daripada segala urusan berkaitan dengan www.taknakgemuk.com untuk 3-4 hari bagi memberi ruang kepada sy menyelesaikan segala urusan untuk saya masuk ke Universiti .


diskaun 20% untuk OTOT untuk masa ini! :D
KLIK


Harap anda faham..segala soalan akan dijawab oleh admin saya... 




8 comments:

  1. Salam cik...nak tanya..sy dah buat diet ni dr bulan 2...tapi baru2 ni saye dah stop..tapi kalau nk wat induction balik agak2 akan ade pnurunan x? Ke dah xboleh trun sbb bdan sy dah lali dgn diet ni? Tlg....jawab soalan sy...sy nk tau sgt2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... boleh turun... tak de masalah...

      Delete
  2. buat jer..jangan patah smngt...^^

    ReplyDelete
  3. baru berubah dah berehat...:D

    masuk U mane? gudluck!:)

    ReplyDelete
  4. hello, Assalamualaikum, aritu saya ada wat ulagkaji sains buku rujukan focus pmr ting 2 tajuk nutrition, tetibe terserempak ngan ayat ni, " A diet rich in fats, however, increases the risk of heart disease ".. macam mane ek abg dzul? n kalo ade 'khilaf' (hahakz!) cane nk reducekn risk of heart disease tadi?

    ReplyDelete
  5. Salam...saya dah bank in duit tuk ebook, da seminggu ni tp x dpt2 lg la....mcmana ni?

    ReplyDelete
  6. Salam abg Dzul..
    emm..saya tak la gemok mana pun...tapi cuma berisi..
    like every other girl, sy mmg tringin nak kurus..like btul2 kurus. cause tringin nak pakai bju tanpa rasa self concious..sebabnyaa lengan saya agak... @@#$% akibat berhenti berenang dan push up (tu pun sbb amik kelas martial arts dlu)
    plus agak buncit.
    sy mmg prnah amalkan diet atkins..for one week...ada la juga kurang weight ...tp ada sedikit kemusykilan la..
    well..from what I heard, kalau kita ikut satu diet tu..then ttb brubah..then metabolisma kita akan turut berubah thus causing us to be fatter. +.+
    dan sy juga pertimbangkan pemakanan sy pd masa hadapan..i mean i still want to eat like normal people la kan..
    so..pertanyaan saya...
    kalau makan nasi dlm diet atkins ni boleh ke tak? tpi nasi tu less than usual.
    hmm..cause nanti i'm gonna have my family dan sy masih nak juga makan nasi like the rest of them...and all those..
    so sy takut stg sy amalkan diet ni..then xboleh makan nasi..plus kena keep going on...
    errmm...complicated sikit..
    haha..
    tapi hope abg dzul dapat jwb pertanyaan sy ttg bahagian nasi tu :3
    TQ

    ReplyDelete

NAK SEWA RUANGAN IKLAN??

Rm20 Sebulan...Sekian...