Sunday, April 29, 2012

Group "Buang Lemak dengan Atkins"

Assalamualaikum... =D

hye! lama tak jumpa! jangan menggedik la cakap "eh , dzul update la!" . Bukan taknak update ok , aku busy sikit , nak beli kain buat baju raya , langsir , tepung tok buat kuih raya lagi..kannnn...

Ok , macam biasa , sebelum tanya apa2 soalan , pastikan anda khatam daripada bab 1 dulu..Ini untuk mengelakkan soalan berulang .. dan ada bebrapa info yg tak dikemaskini , lihat post2 terbaru ok?

Jangan lupa , ebook taknakgemuk.com masih ada , jangan lupa dapatkan..klik disini untuk membeli..

*************************************************************

Group "Buang Lemak dengan Atkins" dibuka di Facebook!

Group ni apa?  sejenis kuih tart? heh..bukanla..
Ni adalah group di Facebook , yg dibuat di bawah taknakgemuk.com untuk follower2 yang ingin diet , tapi inginkan kawan2 memberikan semangat..

Dalam group ini , kita akan melakukan induction selama 1bulan setengah...
Kebaikan diet dalam group:

Dapatkan elakkan daripada kantoi sebab masing2 akan beri semangat! Sesiapa yang kantoi diet dalam group ni , akan dikutuk dan dicaci..:p
bila kita diet dalam group , kita akan update menu kita dan share resipi2 kita..jadi , kita akan lebih bersemangat..
kita jugak akan berkongsi senaman yang kita lakukan dan kita akan terus motivate untuk senaman sebab kita nak tunjuk kat kawan2 dalam group yg kita ni bukan yo yo o jeee...


Untuk join , mesti ada Facebook dan KLIK LINK INI
lepas anda dah diApprove untuk join group ini , baca dulu peraturan dalam tu eh.. :)

Jadi , join group ni , terhad kepada 70 orang je..taknak crowded sgt...ingt , dalam sebulan lebih ni , banyak boleh kurang! :) we can do it!!

*********************************************************



Plusssss.. ada promosi untuk OTOT melalui telefon.. 
KLIK

dannn.. sila support business baru dzulfikri iaitu fotografi . Give Photography


apa2 soalan tanya di bahagian komen and aku akn jawab dalam next post. soalan berulang dan soalan "dzul , berapa hari dalam seminggu?" tidak dijawab .. huhu .. =)

sekian , dzul...

24 comments:

  1. xbley pon nak join group tu. content was not found. =_=''

    ReplyDelete
  2. aah..samalah.pas klik 'content was not found'

    ReplyDelete
  3. ha a.. tak leh join sbb content was not found...

    ReplyDelete
  4. x dpt joint group n buka link ni napa ya?

    ReplyDelete
  5. Maaf2 , sy salah setting..saje je nak test korang..heheh..dah ubah setting..try masukk .. :D

    ReplyDelete
  6. ala.. cdhny.. da pnoh plak.. xle ke ckupkn 100 je mmeber 2? huhu

    ReplyDelete
  7. Salam Zul. Nak tanya, kalau kita ambik jus mate 5, boleh effect ke diet cara awak ni?

    And e-book tu still available ke? Kalau berminat, just bank in je la eh lepas tu send gmbr bukti dekat email?

    ReplyDelete
  8. nty kongsi la tips semua tu kat blog :)

    jom join bloglist..tmbh kenalan n up trafic :)

    http://kyraismera.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam.. bley ker mkn ikan sardin dlm waktu induction nih??? x amek kuah nya n dibasuh sblum masak.. bley ker??

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Salam...

    Dalam senarai makanan yg boleh dimakan waktu induction tu zul ade nyatakan sate kan...so sate leh ke makan?sbb sate tu bile makan kan ade rase manis...

    ReplyDelete
  12. ada lagi tak jual ebook tuh... acih..

    ReplyDelete
  13. saya baru nak start hri ni..ase2 sy still boleh join x..bru thu sal bnda ni..isk2...

    ReplyDelete
  14. kikis lemak di facebook,hehhe. dah join!

    ReplyDelete
  15. Jom Join Sini (!) Ada Banyak Tutorial Di Sini (!) mynameishafizah.blogspot.com/ :D

    ReplyDelete
  16. kalau da turun 11kilo then takde penurunan dah..boleh tak kalau nak reinduction?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu tnya saya.. saya rombak balik menu2... mybe badan dah bosan dengan menu sama... huhuhu...
      tapi jgn risau la kalu saiz ada mengecik.. rileks aje..
      da fasa brapa??ada 5 kg lagi ke??

      Delete
  17. Sy pn mcm tu.dh turun 13kg..target lg 5kg.tp tak turun2..huhu..

    ReplyDelete
  18. Assalam. Nak tanye kalau makan tongkeng ayam boleh tak untuk diet atkins

    ReplyDelete

NAK SEWA RUANGAN IKLAN??

Rm20 Sebulan...Sekian...